Äntligen kommer hon!

Den 6 maj klockan 09.55 kommer jag sitta bänkad framför datorn! Då ska jag nämligen boka biljetter till Britney Spears konsert på Parken, Köpenhamn den 11 juli. Den som vill med måste höra av sig senast på söndag! :)
Det kommer bli helgrymt!


Beach 2009?!

Idag börjar jag och mamma vår nya livsstil. Med fisk, kyckling, grönsaker och saker man inte har en aning om vad det är kommer vi bli fitare än någonsinn!
Eller är det bara ännu en måndag?!


Sprit, mat och Robinson

Har precis kommit hem från sköna Helsingborg. Idag har jag, Ulrika, Sandra, Andreas, Niklas, Fredde, Emelie och Ebba (hund) varit och grillat på stranden på Råå. Underbart väder och underbar mat! :)

Igår hade min kusin Victor 18-års kalas.
Nu är det din tur att gå ut och röja på krogen. Följ din kära kusins fotspår!

(Bilden är dock över 3 år gammal)

Efter kalaset åkte jag hem till Ulrika. Det var tänkt att jag, Ulrika, My, Sandra och Andreas skulle ut på något ställe i Helsingborg. Blev väl inte så mycket till utgång.. Jag säger inget för Ulrikas skull! :P 

En väldigt skön helg har jag då haft och som grädde på moset har mamma satt upp mina nya fina gardiner i mitt sovrum! Ska försöka lägga in en bild så småningom.
Nu ska jag kolla på helgens Robinson-avsnitt som jag missade! :) 

Natti natti.


Nu är det inte långt kvar!

Idag berättade min körskolelärare att jag nog inte behöver alla mina körlektioner som jag köpt. Betyder alltså att om det blir så, kommer jag ha mitt körkort inom ett par månader! :D

Vem kunde tro det?


Pump it!

Nu ska jag sticka till gymet och pumpa lite :)

usch..

Kan inte denna jobbiga ångesten bara försvinna!?

typiskt.

Klockan är kvart över nio och jag är pigg, nyduschad, påklädd och fixad. Jag var bombsäker på att jag skulle till körskolan och köra idag kvart i tio, så jag gick upp vid åtta för att kunna göra allt det.. Som tur var kollade jag en sista gång i kaldendern och såg att jag inte skulle köra föränn på onsdag! Typiskt..


...

Tillbringade helgen i de smålänska skogarna. Fan vad kul vi hade!!

Gjorde Nina glad: Done
Lämnade ett par trosor till en smålänsk outlayer: Undone (Fixar jag nästa gång)


Idioti!

Har det slått slint i huvudet på kanal 5´s programansvarige? Hur kan dom strunta i att visa Vänner och Desperate Housewives och istället visa HOCKEY?! Skandal! 

Jag vet inte vad jag ska säga.. Skäms på er kanal 5!


Jag är så arg!!!

Tulda

Idag kommer min hund :D


From the top to the bottom

Har precis kommit hem från körskolan, gick väldigt bra idag :)
Var så fint väder så gick hem, full av självförtroende! Jag strapserade genom hela stan och kände mig urläcker!
Strax innan jag gick in på gården märkte jag att min gylf var helt öppen! Jag hade chinos på mig och det syntes väldigt mycket! Helt plötsligt skönk mitt innan så jävla bra självförtroende och jag skämdes något enormt! Jag har ingen aning om hur länge den var öppen.. Det kan t.o.m. vara så illa att jag gick hemifrån med den öppen!

Nu ska jag gömma min skam under någon matta, aka städa..
 

Kalas :)

Nu har jag precis kommit hem från min syster (http://eleganzias.blogg.se) och hennes pojkvän Stefan i Malmö. Emely fyller 23 år idag och Stefan fyllde 26 år förra helgen, så dom bjöd på lite kakor och annat gott. :) Blev lite avundsjuk när dom öppnade presenter.. Föreslog att vi skulle fira min födelsedag nästa månad (7 månader tidigare), men det var väl ingen hit.. :( 

På tal om min syster.. I fredags skulle dom sova hos oss för att dom skulle gå ut i Landskrona.
Jag låg och sov, men vaknade till. Mitt rum var mörkt, men i dörröppningen såg jag en gestalt. Såg inte vem eller någonting. Blev skit rädd! Då sa (eller svamlade rättare sagt) den personen "Förlåt, det var inte meningen att jag skulle skrämma dig. Men jag kan inte låsa dörren."
HAHA, det var min syster och hon var väldigt full. Jag var skit trött men fick gå upp för att låsa dörren. Hon följde med mig tillbaka till sovrummet och snackade och snackade och snackade.. (samma saker om och om igen)
Jag tror att hon lämnade mig ifred efter cirka en och en halv timme. :P

Stefan och Emely


Rich and famous!

Nu är det min tur att kalla mig "modell". Min kompis My är makeup-konsulent och jag ska vara en av hennes modeller. Hon kommer sminka och fotografera mig och använda som reklam på hennes hemsida.

Så släng er i väggen alla s.k. "modeller", här kommer jag! :D



Får väl passa på att säga att jag är "skådespelerska" också. Har varit med i många filmer, dokumentärer och tv-shower.
Bilden är en stillbild från en film jag var med i för två-tre år sedan.

Skitstövel!

Jävla svin! (det var jag och mamma som blev lurade) Rättning: Det var i söndags.

http://hd.se/landskrona/2009/03/31/kvinna-lurades-betala-tankning/

Angående färgningen...

... så blev det inte så bra.. Skulle bli rött, men det blev bara mörkare, förutom i hårbottnen där det blev rött. (Fast inte den röda jag ville ha.) Dock så är det inte så hemskt att man inte kan visa sig ute, och det var ju väl! :)
Får ju skylla mig själv när jag valde att göra det hemma och inte gå till en frisör. Men blir alltid bra annars och jag har inte råd att gå till en salong.  

nervös..

Nu har jag satt i färg i håret och om cirka 10 minuter ska jag duscha av det. Håll tummarna för en lyckad färgning!

RSS 2.0